Nieuwe huisstijl Kanteel

Kanteel Kinderopvang lanceert nieuwe huisstijl
Inspireren, verbinden en ondernemen

Afgelopen donderdag 22 mei heeft Kanteel Kinderopvang haar nieuwe huisstijl geïntroduceerd.
Daarmee zet Kanteel een koers uit die past bij haar bestaansrecht en expertise. “Bij alles wat we doen staat het kind centraal, zij zijn de toekomst, aldus directeur Jan-Willem Bedeaux. “De nieuwe huisstijl is dan ook samen met kinderen en ouders bedacht. Het is onderscheidend, helder en aantrekkelijk om te zien. Het straalt precies uit wat wij willen zijn en dagelijks doen: inspireren, verbinden en ondernemen. Zowel naar kinderen, ouders, scholen en andere belanghebbenden”.

Kanteel website
In lijn met de nieuwe huisstijl is vandaag een compleet nieuwe website gelanceerd www.kanteel.nl
Afgestemd op het online zoekgedrag van ouders en hun informatiebehoefte. Onderscheidend en handig in gebruik. “Ouders met kinderen zoeken naar passende oplossingen voor kinderopvang in hun buurt, deze bieden wij nu op overzichtelijke wijze aan. Gebruiksvriendelijk en tot de verbeelding sprekend. Kanteel onderscheidt zich met een kwalitatief aanbod dat op deze manier online goed zichtbaar en vindbaar is”. Kanteel is ook op social media actief en daar te volgen.
Toekomstgericht ontwikkelen
Met de nieuwe huisstijl en website zet Kanteel zich nog duidelijker op de kaart. Een bewuste keuze juist nu ouders zoekende zijn naar goede kinderopvangoplossingen. We denken mee en beseffen ons iedere dag dat wij werken met het dierbaarste bezit van ouders. Kinderopvang kan een hele belangrijk rol spelen bij de ontwikkeling van kinderen. Daarom wil Kanteel iedere dag kinderen inspireren, want kinderen inspireren Kanteel. 

[26.05.2014]