Kober stopt met gastouderopvang

Kober gastouderopvang bood de afgelopen jaren met veel plezier ondersteuning aan de gastouders, de kinderen en hun ouders. In deze periode stippelde Kober kinderopvang een nieuwe strategische koers uit. Gastouderopvang sluit hier onvoldoende op aan. Daarom bieden we vanaf 1 maart 2019 geen gastouderopvang meer aan.


Het ideaal van Kober kinderopvang is dat kinderen tussen 0 en 13 jaar dagelijks naar een alles-in-één plek gaan. Om dit te realiseren, zijn wij continu bezig de samenwerking met het onderwijs te versterken. Onze kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang zitten daarom zoveel mogelijk met het onderwijs samen in één pand. Bij gastouderopvang is het niet mogelijk samen met school de doorgaande ontwikkel- en leerlijn vorm te geven en alles onder één dak aan te bieden.

Uiteraard kunnen de gastouders hun werkzaamheden gewoon voortzetten. Zij moeten zich inschrijven bij een ander gastouderbureau. De kinderen die ze opvangen, kunnen dan met ze meeverhuizen. Wij begeleiden de gastouders en onze klanten bij het vinden van een gastouderbureau dat bij ze past. Zo zorgen we dat de overgang zo soepel mogelijk verloopt.

November 2019 

[20.12.2018]