Kinderopvang Humanitas fuseert met kinderopvang en peuterspeelzalen De Cirkel

De kinderopvang en het peuterspeelzaalwerk van de Cirkel met het hoofdkantoor in Almelo gaat vanaf 1 september jl. verder onder de vlag van Kinderopvang Humanitas. De Cirkel bestaat uit Stichting Kindcentra de Cirkel Almelo, Stichting Kindcentra de Cirkel Twenterand en Stichting Kinderopvang de Zeven Bergen.

De Cirkel is net als veel collega-aanbieders in de afgelopen jaren in zwaar weer terecht gekomen.  Om voor ouders en kinderen hun opvangplaats te garanderen en zo veel mogelijk baanbehoud voor medewerkers, zijn eind 2015 de gesprekken gestart voor een fusie met Kinderopvang Humanitas. De Cirkel heeft ca. 250 medewerkers en 40 kindercentra in drie gemeenten.

 

Stichting Kinderopvang Humanitas is de grootste landelijke kinderopvangaanbieder zonder winstoogmerk, met in totaal 288 kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang, peuterspeelzalen en gastouders door heel Nederland. De pedagogische meerwaarde van het aanbod aan ruim tienduizend kinderen is leidend voor alle keuzes die de organisatie maakt en het dagelijks aanbod dat de pedagogisch medewerkers bieden.

[11.09.2016]